Zonnepanelen

Zelf eigen energie opwekken met zonnepanelen

Bij Duurzaamheidsinstallateur kun je terecht voor de realisatie van kleine en grote projecten. Of het nu gaat om de plaatsing van 2 of 6000 pv-panelen. Wij hebben de ervaring en de tools om dit professioneel aan te pakken.

We leven in een tijd waarin veel onzeker is, maar de zon zal er altijd zijn. Met zonnepanelen op je huis of bedrijfspand wek je dus het gehele jaar door zelf eigen stroom op. Duurzame stroom die direct je eigen installatie ingaat waardoor er geen rendementsverlies plaatsvindt door bijvoorbeeld energietransport.

Extra verduurzamen

Als je de zelfopgewekte stroom gebruikt om een warmtepomp aan te sturen dan is dat dubbel zo duurzaam, want zo bespaar je ook nog eens een flink bedrag op de gasrekening. De combinatie van zonnepanelen met een airconditioning is ook een efficiënte manier van verduurzamen, doordat de benodigde energie wordt opgewekt door de zonnepanelen.

N

Terugverdientijd van 6-8 jaar met een vergelijkbaar beleggingsrendement van 11 tot 13%

N

Zonnepanelen hebben een lange levensduur van 25-30 jaar

N

Met 10 zonnepanelen bespaar je al snel 660 euro per jaar op de energielasten

Waarom zonnepanelen bij Duurzaamheidsinstallateur?

Professioneel

Je hebt een partner met 30 jaar ervaring in installatiewerk. Veiligheid, goede werking en betrouwbaarheid gegarandeerd.

Ontzorgen

Duurzaamheidsinstallateur heeft de ervaring én kennis in huis om het hele proces van vrijblijvend maatwerk advies tot plaatsing en monitoring vakkundig uit te voeren. 

Oplossing op maat

Het plaatsen van zonnepanelen is echt vakmanschap. Elk dak is anders, daarom krijg je een systeem wat past bij jouw specifieke situatie.

Zonnepanelen: wat kost dat?

Zonne-energie van eigen dak is veel goedkoper dan ingekochte stroom elders. Een kWh zelf opgewekte zonnestroom kost +/- 6 cent terwijl een kWh stroom van de netbeheerder rond de 21 cent kost. Energie die je te veel hebt kan je doorverkopen aan jouw netbeheerder.

N

Set van 6 panelen: €3550,- excl. btw

N

Set van 8 panelen: €4275,- excl. btw

N

Set van 10 panelen: €4850,- excl. btw

N

Set van 12 panelen: €5650,- excl. btw

*Deze indicatieprijzen zijn voor een set van 370 Wp mono-kristallijne panelen met APSystems micro-omvormers inclusief vakkundige montage, zorgvuldig geselecteerd materiaalpakket en garantie. Inclusief aanleg van de benodigde elektragroep(en) met kabel van meterkast naar zonnepanelen.

Grote projecten? Zonnepanelen verbeteren de energieprestatie van een gebouw met bewezen technieken. Het zijn vrijwel volledig storingsvrije systemen die weinig onderhoud nodig hebben. Duurzaamheidsinstallateur werkt snel, is flexibel in de planning en ontzorgt van systeemontwerp tot eindprestatie. Een ervaren projectleider fungeert als duidelijk aanspreekpunt van begin tot einde van het project.

De voordelen

Voor je huis

 • Beter energielabel
 • Waardevermeerdering woning
 • Levensduur 25-30 jaar
 • 10 jaar volledige garantie
 • Te combineren met warmtepomp, vloerverwarming en airconditioning

Voor het milieu

 • Opwekken 100% groene stroom
 • Minder Co2 uitstoot
 • Onderhoudsvrij
 • Minder kolencentrales
 • Zonnepanelen bestaan voor 90% uit recyclebare materialen

Financieel voordeel

 • Terugverdientijd van max. 8 jaar 
 • Energieoverschot verkopen
 • BTW terugvragen
 • Lagere energiekosten
 • Meer rendement dan op de spaarrekening

Een offerte, afspraak voor een adviesgesprek of meteen een installatie laten plaatsen?

10 jaar garantie

Wij geven 10 jaar volledige garantie (inclusief arbeid) op zonnepanelen. Daarnaast zit er op de panelen een vermogens-garantie van 25 jaar, lineair aflopend naar 87%.

Mono-kristallijne panelen

Wij gebruiken mono-kristallijne panelen met een mooi zwart uiterlijk. Deze panelen leveren een hoog vermogen (370Wp), presteren beter dan standaard panelen en hebben een kleiner vermogensverlies.

Micro-omvormers

Micro-omvormers hebben een langere levensduur dan gewone omvormers en zorgen voor een optimaal rendement. Via web-monitoring wordt inzichtelijk gemaakt hoe je panelen presteren. Daarnaast kan je via een app op je telefoon meekijken.