Laadpalen

Elektrisch rijden is de toekomst

Steeds meer mensen stappen over op een elektrische auto. Niet zo gek als je kijkt naar de als maar hoger wordende brandstofprijzen. Een elektrische auto is niet alleen goed voor je portemonnee, het is ook nog eens een duurzame manier van auto rijden.

Het maakt niet uit of de auto wordt opgeladen met grijze- of met groene stoom. Elektrisch rijden is altijd duurzamer dan een conventionele auto met verbrandingsmotor. Vandaag de dag zijn elektrische auto’s niet meer weg te denken uit het straatbeeld, maar wat is er precies nodig om elektrisch rijden zo makkelijk mogelijk te maken?

Een laadpaal aan huis

Na je werk thuis komen en eerst op zoek moeten voor een plek bij een laadpaal. Wij snappen dat je daar helemaal niet op zit te wachten.

De auto opladen wanneer je maar wil? Kies dan voor een laadpaal aan huis. Zo heb je altijd een opgeladen auto voor de deur.

Ga voor groene stroom

Met een elektrisch auto zeg je gedag tegen hoge brandstofkosten. Daarentegen gaat je stroomverbruik flink omhoog.

Combineer een laadpaal met zonnepanelen om het auto opladen zo duurzaam en goedkoop mogelijk te maken.

Een laadpaal: wat kost dat?*

Een laadpaal is maatwerk. Veel keuzes die gemaakt dienen te worden bij het selecteren van een geschikte laadpaal zijn afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

Heb je een elektrische auto van de zaak, dan wil je hoogstwaarschijnlijk het verbruik automatisch verrekenen met je werkgever of eigen onderneming. Is de elektrische auto privé aangeschaft dan zit je niet te wachten op abonnementen en pasjes. Kies dan voor een Plug & Charge lader.

N

Aanschafprijs Plug & Charge lader: vanaf € 600,- incl. BTW

N

Aanschafprijs geavanceerdere lader: vanaf € 1500,- incl. BTW

De installatie van de lader kan heel eenvoudig zijn of wat complexer met veel graaf- en straatwerk en/of aanpassingen in de meterkast. Wij werken met standaard installatie pakketten. Op basis van uw situatie worden daar extra werkzaamheden aan toe gevoegd.

Kosten installatiepakket: standaard pakket vanaf € 699,- incl. BTW. Prijs is afhankelijk van de complexiteit van de situatie.

* Op de laadpalen zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Langere garantie mogelijk i.c.m. service- en onderhoudscontract.

Duurzaamheidsinstallateur werkt samen met een vaste partner die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met laadvoorzieningen. Of het nu gaat om een laadpaal voor uw woning of bedrijfspand. Wij helpen je verder met een aanbieding op maat.