Over ons

De duurzame installateur

Duurzaamheidsinstallateur.nl ontzorgt particulieren, ondernemers en aannemers in het vinden van de juiste oplossingen voor het duurzaam koelen, verwarmen en ventileren van woningen en bedrijfsruimtes.

Wij kunnen het hele proces van idee tot uitvoering van kleine en grote verduurzamingsprojecten uit handen nemen. Of het nu om een nieuwbouw- of renovatieproject gaat, wij assisteren en adviseren je graag in het nemen van de juiste keuzes als het gaat om verduurzamen en het creëren van een aangenaam binnenklimaat.

Vakkundig advies

Met ons als installateur heb je tevens een vakkundig adviseur in huis. Door kennis en ervaring kunnen wij je een advies geven dat voor 100% gebaseerd is op jouw specifieke situatie en past bij jouw wensen en behoeftes.

De weg naar verduurzaming

1. Het Consult

Op een moment dat het jou uitkomt komen we bij je langs op locatie voor een kennismakings- en adviesgesprek.

Is een opname op locatie niet mogelijk? Maak dan een afspraak om met bouwtekeningen bij ons op kantoor te komen voor een advies op maat.

2. Maatwerk advies

Op basis van ons eerste kennismakingsgesprek stellen we speciaal voor jou een maatwerk verduurzamingsrapport op. Zo heb je meteen overzichtelijk welke stappen jij kan nemen om je bedrijfspand of woning te verduurzamen. Niet geheel onbelangrijk: je weet direct hoeveel dit gaat kosten.

3. Uitvoering

Wij hebben de kennis en ervaring om alles van A tot Z te organiseren en jou compleet te ontzorgen. Zo regelen wij dat alle materialen op tijd besteld zijn en dat het apparaat met vakkundige precisie wordt geïnstalleerd, bedrijfsgereed gemaakt en uitvoerig getest is voordat de monteurs jou tevreden achterlaten.

4. Nazorg

Ook nadat het project volledig naar wens is uitgevoerd helpen we je graag verder. Zo kunnen we jou ondersteunen bij het aanvragen van subsidies en adviseren bij het vinden van een gekwalificeerde onderhoudsmonteur voor jouw installatie(s)

Ben je klaar om je woning of bedrijfspand te verduurzamen?