Airconditioning

Airconditioning: koelen én verwarmen met een apparaat

Duurzaamheidsinstallateur is de specialist als het gaat om duurzaam verwarmen en koelen van grote en kleine ruimtes in woningen en bedrijfspanden. Airconditioning is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je wilt verduurzamen, toch is dit knappe staaltje techniek niet te missen in de lijst met verduurzamingsmogelijkheden. Airconditioners vandaag de dag zijn namelijk niet meer de energie slurpende installaties zoals we die van vroeger kennen.

Combineer airconditioning met zonnepanelen en de extra elektra die nodig is om jouw huis te koelen wordt geneutraliseerd.

Duurzaam verwarmen

Alle airco units hebben tegenwoordig een warmtepomp functie om ruimtes duurzaam en snel te kunnen verwarmen. Je hebt hierdoor geen radiatoren meer nodig in jouw woning of op kantoor. Met als gevolg dat ook de op gas werkende cv-ketel overbodig wordt voor verwarming.

Deze manier van verwarmen is 2x voordeliger dan met aardgas. Hierdoor is het mogelijk om jouw investering in airconditioning terug te verdienen met de besparing op de kosten voor verwarming. 

N

Je huis of kantoor koelen en verwarmen met één apparaat

N

Snellere temperatuurregeling t.o.v. andere installaties

N

Mogelijkheid om voor elke kamer apart de temperatuur te regelen

Waarom airconditioning bij Duurzaamheidsinstallateur?

Professioneel

Je hebt een partner met 30 jaar ervaring in installatiewerk. Veiligheid, goede werking en betrouwbaarheid worden gegarandeerd.

Ontzorgen

Wij plaatsen verschillende merken airconditioners van hoge kwaliteit. Het hele proces van opname tot plaatsing en naloop doet onze installateur zelf.

Oplossing op maat

Het plaatsen is echt vakmanschap. Daarom komen wij bij je langs voor een maatwerk advies wat past bij jouw specifieke situatie. Aansluitend ontvang je een vrijblijvende offerte.

Airconditioning: wat kost dat?

De plaatsing van airconditioning is ideaal voor het verwarmen en koelen van één of meerdere ruimtes in een woning of kantoorpand. Denk hierbij aan een speelkamer, slaapkamer of werkkamer, maar ook het creëren van een aangenaam werkklimaat in bedrijfsruimtes en kantoorpanden.
N

Een single-split airconditioner (één ruimte) kan al vanaf €2275,- geplaatst worden.*

N

Een multi-split airconditioner (voor meerdere ruimtes) kan al vanaf €3650,- geplaatst worden.*

N

Voor een bedrijfspand of nieuwbouw project is er met de warmtepomp airco’s geen dubbele investering nodig in een verwarmings- en/ of koelsysteem. Met het budget wat overblijft kunnen zonnepanelen worden aangeschaft zodat het gebouw sneller energieneutraal is.

* Deze indicatieprijzen zijn afhankelijk van de grootte en het aantal ruimtes. De prijzen zijn inclusief BTW, montage en 5 meter koelleiding.

De voordelen

Voor je huis

 • Stil en zuinig apparaat
 • Ruimtes snel koelen én verwarmen
 • Temperatuur van elke ruimte apart regelbaar
 • Hoogwaardige luxe uitstraling

Voor het milieu

 • Schone gefilterde lucht
 • Het airco systeem hoeft niet 24/7 aan te staan
 • Geen aardgas meer nodig om te verwarmen
 • Een weersonafhankelijk comfortabel binnenklimaat

Financieel voordeel

 • Investering terugverdienen
 • 5 jaar garantie 
 • Onafhankelijke installateur
 • Radiatoren en de cv-ketel zijn overbodig

Een offerte, afspraak voor een adviesgesprek of meteen een installatie laten plaatsen?