Een project verduurzamen

Voor jou als aannemer

Duurzaamheidsinstallateur heeft de kennis en ervaring in huis om pro-actief oplossingen te bieden voor verduurzamingsvraagstukken in allerlei projecten. Of het nu gaat om de realisatie van een Bijna Energie Neutraal Gebouw (beng) of een systeem met 600 zonnepanelen op een loods of schoolgebouw. Duurzaamheidsinstallateur kan het hele proces van advies en vormgeving tot in gebruik name en onderhoud coördineren en uitvoeren.

Je kunt ons inschakelen voor alle vraagstukken waar je als ontwikkelaar of aannemer tegenaan loopt als het gaat om duurzaamheid implementeren in bestaande of nieuwbouwprojecten.

Als de huidige installateur vertrouwd en goed werk levert maar net even geen zonnepanelen of warmtepompkennis in huis heeft dan kunnen wij dat stuk invullen. Of het nu gaat om seriematige of grotere maatwerk projecten. Elke opdracht wordt door een vast team projectplanners en installatiemonteurs uitgevoerd. 

Of het nu gaat om een full-electric warmtepomp of zonnepanelen, de aanleg van airconditioning, vloerverwarming, waterontharders of ventilatiesystemen. Wij zijn van alle markten thuis op het gebied van verduurzamen. 

Waarom een duurzame installateur?

Duurzaamheidsinstallateur begrijpt als geen ander dat elk project een andere aanpak vergt. Het gaat om comfort en prestatie voor de eindklant, een soepel proces tijdens de bouw voor u als aannemer of bouwbegeleider. Uiteindelijk is het aan ons om steeds kwaliteit te bieden en de gemaakte afspraken van advies tot uitvoeren na te leven en correct uit te voeren. Elke bouw vergt zo weer een andere mix.

N

BENG-Gebouw en energieadvies

N

Bedrijfspand naar energielabel C

N

Realiseren van installaties of een gedeelte daarvan

Hoe kan jij verduurzamen?

Zonnepanelen

Airconditioning

Full-electric warmtepomp

Waterontharders

Vloerverwarming

WTW-Ventilatie

Mechanische ventilatie

Wil je weten of we jou als aannemers kunnen ondersteunen met het project?